Adele geëerd

Na Oscar-succes wordt Adele geëerd!


MET EEN WASSEN BEELD IN MADAME TUSSAUDS AMSTERDAM EN LONDEN

28 februari 2013. Na de internationale erkenning en een Oscar voor de titelsong van de Bond-film ‘Skyfall’ ontvangt Adele van Madame Tussauds een volgend eerbetoon - gloednieuwe wassen beelden van de Britse superster in Amsterdam en Londen.

Adele, beroemd om haar indrukwekkende en emotionele podiumpresentatie, mag zich in juli scharen aan de zijde van een groot aantal sterren op het muziekpodium in de legendarische attractie in Amsterdam en Londen. Het beeld portretteert de zingende sensatie in een betoverende zwarte lange jurk, een afspiegeling van de jurk die ze droeg bij de uitreiking van de Grammy’s 2012.

“Adele is de perfecte toevoeging aan de musici-opstelling hier in Amsterdam”, aldus Annemiek Dolfin, woordvoerster van Madame Tussauds Amsterdam. “Ze is op dit moment een van de succesvolste zangeressen ter wereld en een van de meest populaire persoonlijkheden. Sinds de release van ‘Skyfall’ is de vraag naar een beeld van haar enorm toegenomen en dit leek ons het juiste moment om haar te eren na het fenomenale succes met het nummer. Ze is een van de invloedrijkste vrouwelijke artiesten en we zijn ervan overtuigd dat ze enorm populair zal worden bij onze gasten samen met onze andere popsterren. We kijken vol verwachting uit naar haar komst in Madame Tussauds.

Adele gaat deel uitmaken van een droomlijst van artiesten, waaronder Lady Gaga, Beyonce en Justin Bieber. De bezoekers van Madame Tussauds kunnen naast hun heldin op het podium plaatsnemen.

Bespaar op online tickets

De beste MT ticket prijs online - gegarandeerd

Meer informatie