Adele in Madame Tussauds Amsterdam

ADELE WORDT OPNIEUW GEËERD


ADELE WORDT OPNIEUW GEËERD - HAAR EIGEN WASSEN BEELD IN MADAME TUSSAUDS

Woensdag 3 juli 2013. Na het winnen van een Oscar en het krijgen van een onderscheiding ter ere van de verjaardag van Queen Elizabeth, is de internationaal gevierde singer-songwriter Adele vandaag geëerd met wassen beelden in Madame Tussauds in zowel Amsterdam als Londen.

Ze is befaamd om haar krachtige en gevoelige manier van optreden. De onthulling van haar evenbeeld in Madame Tussauds eert haar bejubelde live performances. Het beeld is gekleed in een glamoureuze zwarte jurk, een afspiegeling van haar look tijdens het optreden bij de Grammy’s uitreiking van 2012. Verder is het beeld perfect gestyled met zwarte eyeliner, het handelsmerk van Adele.

De zangeres heeft onlangs zelf al een blik op haar beeld kunnen werpen in de Madame Tussauds Studio’s in Londen en was heel tevreden met het resultaat. Bij het ontmoeten van haar dubbelganger zei ze: "Dat is echt bizar! Het is verbazingwekkend echt, ik word er een beetje emotioneel van."

"Adele is een van de meest succesvolle, gevierde en populaire artiesten ter wereld en verdient haar plaats in Madame Tussauds Amsterdam," zegt hoofd marketing Annemiek Dolfin. We zijn heel blij dat we haar vandaag kunnen eren en we zijn ervan overtuigd dat al onze bezoekers naast haar op het podium willen staan. We wilden haar weergeven als een dynamisch artiest en hopelijk is dat gelukt. De reacties waren vanochtend in elk geval zeer positief. Ze is een van de meest invloedrijke Britse vrouwelijke artiesten ooit en hoort helemaal thuis naast onze andere popgrootheden."