Armin van Buuren onthult zijn wassenbeeld

Armin van Buuren onthult zijn wassenbeeld


Armin van Buuren

Armin van Buuren

Armin heeft twee keer vol enthousiasme voor de beeldhouwers van Madame Tussauds geposeerd. In totaal zijn er meer dan 500 lichaamsmaten van hem genomen en even zo veel foto’s gemaakt. Tijdens de tweede sessie in Londen is er extra aandacht besteed aan zijn gezichtsuitdrukking.
Na de tweede sessie is er een mal gemaakt waarin het was is gegoten. De kale was is gekleurd, haren zijn haar voor haar in het beeld gezet en zelfs van de ogen en tanden van Armin is er een exacte kopie gemaakt. Aan dit hele proces, van de eerste poseersessie tot en met de afronding van het beeld, hebben in totaal vijftien personen vier maanden lang gewerkt.

Het beeld van de populaire DJ staat in Madame Tussauds achter een DJ booth op het podium in de zogenaamde A-list ruimte en ‘draait’ voor internationale sterren zoals Justin Timberlake, Johnny Depp, Angelina Jolie en Gwyneth Paltrow.

Annemiek Dolfin, head of marketing Madame Tussauds “We zijn zeer vereerd dat we nu het beeld van een van de meest prominente DJ’s van de wereld in onze attractie hebben. Zijn passie voor muziek, bijdrage aan de promotie van dance muziek wereldwijd en vele nominaties hebben ons tot de keuze van dit beeld gebracht. Met een plek in de top vijf van meest aangevraagde beelden voldoen we ook aan de grote wens van veel van onze bezoekers.”


Bespaar op online tickets

De beste MT ticket prijs online - gegarandeerd

Meer informatie