Edwin Evers krijgt beeld bij Madame Tussauds Amsterdam

Edwin Evers


Op vrijdag 25 juni heeft Edwin Evers zijn wassen evenbeeld onthuld in Madame Tussauds Amsterdam.

Bezoekers kunnen samen met wassenbeeld radio maken in de studio van 'Evers staat op', het programma wat Edwin Evers op Radio 538 elke morgen presenteert.

Evers is enorm enthousiast over zijn wassenbeeld. De eerste reactie van Edwin Evers na het zien van zijn evenbeeld: 'Wow! Ik heb nog nooit zo’n bizarre ervaring gehad!’

Op 19 januari 2010 in Evers Staat Op werd bekend dat Radio 538 DJ Edwin Evers een wassenbeeld krijgt in Madame Tussauds in Amsterdam. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een radio DJ een eigen beeld krijgt. Edwin ondergaat binnenkort een poseersessie in Amsterdam en een in Londen waarna het enkele maanden duurt voordat het beeld klaar is en onthuld gaat worden. Edwin Evers viert dit jaar in april zijn 10-jarig jubileum bij Radio 538. Daarnaast heeft hij in 2009 twee maal de prijs voor beste presentator ontvangen, zowel een Marconi Award áls een Zilveren Radioster.

Edwin blijkt al geruime tijd op het wensenlijstje van het wassenbeeldenmuseum te staan. Directeur Kees Klesman laat weten erg blij te zijn dat er eindelijk een beeld van Edwin komt. Edwin is altijd baanbrekend geweest in de radiowereld en met dit beeld brengen we Edwin zichtbaar en welverdiend dichter bij zijn miljoenenpubliek.

Radio 538 DJ Edwin Evers: ‘Ik ben onwijs verrast en voel me echt vereerd. Heel mooi zeker nu we dit jaar ons 10 jarig jubileum vieren bij 538..’

Beluister hier hoe bekend werd dat Edwin Evers vereeuwigd wordt in was bij Madame Tussauds Amsterdam


Luister hoe bekend werd dat Edwin Evers een wassenbeeld krijgt!

Bekijk hier de eerste poseersessie!