Bieber koorts slaat toe bij Madame Tussauds Amsterdam

Justin Bieber Fever in Madame Tussauds


22 februari 2011 – Madame Tussauds Amsterdam zal in maart een nieuw wassen beeld van tienersensatie, prijswinnende zanger en social media koning Justin Bieber gaan onthullen.

Hij is twee keer voor een Grammy genomineerd, winnaar van meerdere MTV Europe Music awards, de meest invloedrijke beroemdheid op Twitter in 2010 en nu de nieuwste ster die geëerd wordt met een wassen beeld in de wereld in Madame Tussauds Amsterdam.

“Justin Bieber is echt een wereldsensatie,” aldus Boet Hensen, general manager. “We zijn overstroomd met verzoeken van jonge fans uit de hele wereld om hem te kunnen zien bij Madame Tussauds. We weten zeker dat zijn fans net zo blij zullen zij als wij dat Justin zich hier in maart bij de grootste beroemdheden zal voegen”.

Justin heeft vorig jaar geposeerd, waarbij honderden nauwkeurige metingen gedaan werden. Het duurde daarna vier maanden om het beeld te voltooien voor een totale kostprijs van €150.000. Het beeld van Justin zal dezelfde dag ook onthuld worden bij Madame Tussauds Londen en bij Madame Tussauds New York.

Het beeld van de 17-jarige ster komt in een muziek zone te staan waar gasten ook andere grote muzieksterren kunnen ontmoeten zoals Lady Gaga en Michael Jackson.