M&M's

M&M’S VEROVEREN PLEK IN MADAME TUSSAUDS


“Sommige sterren doen alles om hun status te onderstrepen. Dat ook de M&M’S® personages een felbegeerde plek willen veroveren in onze attractie is logisch. M&M’S® hebben met name in Amerika een sterrenstatus verworven. In Nederland willen ze dat natuurlijk ook en ze hebben op opvallende wijze aandacht gevraagd voor hun sterrendom. Het raam waar door de inbraak een groot rond gat in zit wordt zo snel mogelijk vervangen, maar de karakters mogen wat mij betreft nog de hele dag blijven.” aldus Annemiek Dolfin, persvoorlichter bij Madame Tussauds.

RED en YELLOW hadden al eerder kennis gemaakt met het Nederlandse publiek maar het is de eerste keer dat alle vijf de M&M’s® op zo’n opvallende wijze in Nederland opduiken. De kans is groot dat deze sterren de komende tijd nog veel meer van zich gaan laten zien en horen. De spokes characters van M&M’s, ook wel ‘spokescandies’ genoemd, hebben allemaal een eigen herkenbare persoonlijkheid. RED heeft een groot ego, houdt van mensen die hem blindelings volgen, en weet overal de spotlight te vinden. YELLOW is een goedzak die de helft van de tijd eigenlijk geen idee heeft wat er precies speelt maar vindt dat helemaal niet erg. BLUE is de “cool guy” en hoopt de aandacht te trekken van de Nederlandse vrouwen. Miss GREEN, het enige vrouwelijke character, gooit graag al haar “girl power” in de strijd. En ORANGE, een beetje de bangerik, is altijd super alert en op zijn hoede. Gezien hun bijzondere sterrenentree in Nederland valt er nog veel meer te verwachten van deze vijf ambitieuze sterren.

M&M veroveren plek in de etalage in Madame Tussauds Amsterdam M&M's op de Catwalk in Madame Tussauds Amsterdam M&M's op de Catwalk in Madame Tussauds Amsterdam