Madame Tussauds Amsterdam schoolreisje in combinatie met stadswandeling op de fiets

Combi Fietstocht


Maak het bezoek aan Amsterdam nu helemaal compleet met een twee uur durende fietstocht door onze Hoofdstad. Na het bezoek aan Madame Tussauds is het tijd om de fiets op te stappen. Want zeg nou zelf als je toch Amsterdam gaat ontdekken kan je dat beter op de fiets doen.

Het koninklijke paleis op de Dam, de mooie Westertoren, de Magere Brug over de Amstel en de roemruchtige Wallen. Zie het allemaal tijdens de Yellowbike Amsterdam Tour. Een enthousiaste gids leidt de groep per fiets langs de mooiste en bekendste plekjes van Amsterdam, maar we zullen ook een paar verloren juweeltjes bezoeken waar je normaal niet tegen aan zult lopen. Denk hierbij aan het smalste huisje van Amsterdam! De gidsen wonen zelf ook in Amsterdam en kennen de stad van binnen en buiten en kunnen niet wachten om hun avonturen te delen.

Over de mooiste weggetjes door de Jordaan en over de grachten zodat je de stad op een geheel nieuwe manier leert kennen. In de twee uur durende fietstour openbaart de rijke historie van de stad zich en begint een onvergetelijk dagje uit.

Prijzen

Attractie Prijs begeleider Prijs leerling
Madame Tussauds € 8,50 € 8,50
Madame Tussauds + Fietstocht € 8,50 € 24,50

Voorwaarden

  • Genoemde prijzen zijn alleen geldig voor schoolgroepen vanaf 10 personen en met een vooraf gemaakte reservering
  • 1 begeleider per 10 leerlingen vereist
  • Aantallen kunnen tot 3 dagen voor het bezoek aan de attracties aangepast worden.
  • Bij de fietstocht gaat het in groepen van 12 personen.

Reserveren:

Vul hier het boekingsformulier in:

E-mail

Of stuur een e-mail naar

Telefonisch

Of bel naar: 020-5221010