Algemene informatie & prijzen

Algemene informatie & prijzen


Zoek je een spectaculair schoolreisje? Ondek hier de mogelijkheden voor een dagje Amsterdam met jouw klas.

Ontmoet de sterren bij Madame Tussauds!Tegenwoordig is Madame Tussauds interactief. Hier kun je doen wat de sterren doen. Wat dacht je van een balletje trappen met de wereldberoemde voetballer Ronaldinho, je buikspieren trainen met David Beckham of samen met de bekende radio-DJ Edwin Evers je eigen radioprogramma presenteren? Of misschien vind je het wel veel leuker om te poseren samen met super ster Lady Gaga of naast tienersensatie Justin Bieber?

Om de dag helemaal compleet te maken biedt Madame Tussauds diverse combinatietickets aan. Zo kun je een combinatie boeken met een rederij voor een boottocht door de Amsterdamse grachten en/of een combinatieticket met The Amsterdam Dungeon, waar meer dan 500 jaar griezelige geschiedenis tot leven komt.

Jouw groep bezoekt eerst Madame Tussauds en gaat daarna een rondvaart maken of een bezoek brengen aan The Amsterdam Dungeon. Madame Tussauds en de rondvaart duren beide ongeveer een uur per attractie, The Amsterdam Dungeon ongeveer anderhalf uur. Voor de Dungeon geldt een adviesleeftijd vanaf 10 jaar. Kijk voor meer informatie op www.thedungeons.com/amsterdam

Er kan ook betaald worden met de CULTUURKAART!

Noot: deze prijzen zijn onder voorbehoud.

Deze speciale prijzen worden alleen aan schoolgroepen aangeboden van meer dan 10 personen en met een reservering.

Als aan de kassa van Madame Tussauds blijkt dat hier misbruik van wordt gemaakt dan wordt alsnog de groepsprijs in rekening gebracht, zonder de reserveringskorting.

Voor reserveringen en/of informatie kun je contact opnemen met de Promoters op:

+31 (0)20 5221 010

Hier heb je de mogelijkheid om jouw schoolbezoek online te reserveren. Je krijgt van ons per e-mail een reserveringsbevestiging.

Noot: Prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Prijzen Prijs begeleider Prijs leerling
Madame Tussauds € 8,50 € 8,50
'making of' schoolprogramma € 10,50 € 10,50
Tussauds + The Amsterdam Dungeon € 16,00 € 16,00
Tussauds + rondvaart € 14,50 € 14,50
Tussauds + Dungeon + rondvaart € 22,00 € 22,00
Tussauds + Bioscoop € 16,00 € 16,00
Tussauds + Stadswandeling € 15,00 € 15,00
Tussauds + Artis € 16,50 € 16,50
Tussauds + Ajax € 16,00 € 16,00