Algemene informatie & prijzen schoolreisje Madame Tussauds

Algemene informatie & prijzen


Zoek je een spectaculair schoolreisje? Ontdek hier de mogelijkheden voor een dagje Amsterdam met jouw klas.

Madame Tussauds biedt één van de leukste en meest interactieve uitjes samen met je klas. Binnen anderhalf uur krijg je de kans om de grootste wereldsterren, de beroemdste kunstenaars, de bekendste wereldleiders en zelfs het koninklijk huis te ontmoeten!

De wassenbeeldenattractie is the place to be voor jong en oud! Steel de show op de catwalk samen met Doutzen Kroes en Naomi Campbell. Zing de longen uit je lijf met Marco Borsato, Gerard Joling en Beyoncé. Ga het gesprek aan met Barack Obama en Angela Merkel. En vergeet natuurlijk niet je IQ te testen samen met Albert Einstein.

Bij Madame Tussauds worden zowel fun als educatie perfect gecombineerd en het bezoek is zelfs uit te breiden met ons “Making off” programma, waarin 1 van onze beeldhouwers van A tot Z uitlegt hoe de wassenbeelden gemaakt worden en welke technieken hierbij gebruikt worden.

Daarbij is er natuurlijk de mogelijkheid om Madame Tussauds te combineren met andere uitjes die niet mogen ontbreken tijdens een bezoek aan Amsterdam, zoals The Amsterdam Dungeon, een rondvaart en de Body Worlds expositie.

Kijk voor meer informatie op www.thedungeons.com/amsterdam

Er kan ook betaald worden met de CULTUURKAART!

Durf jij de verrassende wassenwereld van Madame Tussauds aan? Download het gratis lespakket en maak je reservering via info@madametussauds.nl of bel +31205230623 en vergeet vooral je fototoestel niet!

+31 (0)20 5230623

Prijzen Prijs begeleider Prijs leerling
Madame Tussauds € 8,50 € 8,50
'Making of' schoolprogramma € 10,50 € 10,50
Tussauds + The Amsterdam Dungeon € 15,50 € 15,50
Tussauds + Rondvaart € 14,50 € 14,50
Tussauds + BODY WORLDS € 8,00 € 15,50
Tussauds + Stadswandeling € 15,00 € 15,00
Tussauds + Amsterdam ArenA € 8,00 € 15,50

Boek jouw schoolbezoek via het online boekingsformulier. Je krijgt van ons per e-mail een reserveringsbevestiging.

NB: Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van prijswijzigingen en is gelijk voor leerlingen en begeleiders.
Alle combinaties zijn te combineren met een bezoek aan The Amsterdam Dungeon.

Combinatie tickets

The Amsterdam Dungeon

Uw bezoek aan Madame Tussauds in Amsterdam kunt u uitbreiden met een bezoek aan één van de andere top attracties in onze hoofdstad. Zo is een tour in The Amsterdam Dungeon een garantie voor anderhalf uur lachen van de spanning en een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Rondvaart

  • Amsterdam is het mooist vanaf het water. Je vaart langs de hoogtepunten van de stad. Ontdek zelf waarom de Amsterdamse grachten door UNESCO zijn bestempeld tot Werelderfgoed.

BODY WORLDS

  • The Happiness Project is de spannendste excursie met de klas! Je leerlingen maken een fascinerende reis door het menselijk lichaam en leren alles over anatomie en het effect van geluk op onze gezondheid. De tentoonstelling met echte menselijke lichamen is een absolute must-see, die je leerlingen de unieke kans biedt hun eigen lichaam van binnen te bekijken.
    Ter voorbereiding en aanvulling op de excursie biedt BODY WORLDS gratis lesmaterialen aan voor basis- en voortgezet onderwijs, dat aansluit op de kerndoelen van Wereldoriëntatie, Kunstzinnige oriëntatie en Biologie. BODY WORLDS is een onvergetelijke schoolreis waar ze nog lang over zullen praten!

Stadswandeling

  • Bezoek voor of na afloop van uw bezoek aan Madame Tussauds de oude binnenstad van Amsterdam onder begeleiding van enthousiaste gidsen. Zij nemen de leerlingen mee terug in de tijd met een wandeling door het historische hart van Amsterdam! Er wordt aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen die de stad in loop der eeuwen hebben vorm gegeven. Denk hierbij aan de handel, religie, migratie, wetenschap, en architectuur. Deze rondwandeling door het centrum loopt langs plekken die een grote rol hebben gespeeld voor onze hoofdstad, zoals het Oost-Indisch Huis, de Waag, de grachtengordel, en de vele kerken die Amsterdam telt. Hebben uw leerlingen altijd al meer willen weten over de roemruchte geschiedenis van onze hoofdstad stad en zoekt u een leuke activiteit in Amsterdam, wandel dan met ons mee!

Amsterdam ArenA

  • Wereldsterren zoals Messi, Tiësto of Justin Timberlake gingen jou al voor op de grasmat of een podium in de Amsterdam ArenA. Hier ruik je het heilige gras in de dug-out en sta je de pers te woord zoals Frank de Boer. Tijdens een ArenA Stadiontour hoor je alle ins & outs over het stadion en Ajax en met de gratis Tour-App komt de rijke Ajax historie nog meer tot leven.
    Vele megasterren ontmoet je vervolgens bij Madame Tussauds. Reserveer dus nu en geniet de sterren van de hemel!