Madame Tussauds combinatieticket Ajax

Combinatie met Ajax


Zoek je een spectaculair schoolreisje? Kom dan naar Madame Tussauds en de Amsterdam Arena voor een dagje Amsterdam dat je niet snel zult vergeten!

Ontmoet de sterren bij Madame Tussauds! Madame Tussauds is interactief. Hier kun je doen wat de sterren doen. Wat dacht je van een balletje trappen met de wereldberoemde voetballer Lionel Messi, je buikspieren trainen met David Beckham of samen met de bekende DJ Armin van Buuren je eigen DJ set presenteren? Maar misschien vind je het wel veel leuker om te poseren samen met super ster Lady Gaga of naast Johnny Depp?
Bij Madame Tussauds sta je letterlijk tussen de sterren, je hoeft je alleen nog maar af te vragen wie wil jij ontmoeten? En nu kan je je bezoek aan Madame Tussauds combineren met een bezoek aan de bekendste voetbal tempel van Nederland: de Amsterdam Arena.

Volg een World of Ajax Schooltour door de Amsterdam ArenA

Onze enthousiaste gidsen vertellen alle ins&outs over de Ajax clubhistorie en alle details van het stadion. In de Kick-off room start de Schooltour met een ArenA-film en loopt de groep via de Spelerstunnel naar de dug-out, VIP-tribune en perskamer. Als Ajax niet traint, bezoekt de klas ook het kleedkamergebied.

De interactieve Tour-App is gratis te downloaden worden en de gratis foto die wordt genomen, is terug te vinden via onze FaceBook-pagina. Met de interactieve Arena quiz zijn mooie prijzen te winnen!

Vergeet je je fototoestel niet?!

Schoolprijzen

Voor scholen hebben wij een speciale prijs samengesteld, voor zowel de begeleiders als de leerlingen.

combinatieticket Ajax Prijs begeleider Prijs leerling
Madame Tussauds Amsterdam € 8,50 € 8,50
Tussauds + Ajax € 16,00 € 16,00

minimaal 15 personen per groep.
Wil je dit bijzondere schoolreisje reserveren?
Neem dan contact op met de promoters op:

Tel: +31(0)20-522 10 10