Combi: Madame Tussauds Amsterdam + Natura Artis Magistra

Combinatie Natura Artis Magistra


Tijdens dit schoolreisje kan je maar beter je fototoestel bij je hebben want naast de allergrootste sterren van de wereld ga je ook de beroemdheden uit de natuur ontmoeten!

Een bezoek aan je favoriete sterren in Madame Tussauds is natuurlijk al een heel erg leuk schoolreisje maar we maken het nu nog leuker met een bezoek aan Natura Artis Magistra! Vanaf nu is het mogelijk je bezoek aan Madame Tussauds te combineren met de oudste dierentuin van Nederland, in hartje Amsterdam.

Artis is een dierentuin vol met verhalen die je zelf moet ervaren. Geniet van de giraffen. Zie ze samen galopperen met zebra’s, springbokken, spiesbokken en gnoes. Elk blad, elke boom, elk dier, elk gebouw, elk perk, vertelt een eigen verhaal, telkens opnieuw. Samen vertellen ze het grote verhaal van de natuur en haar betekenis voor onze samenleving. Meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van Artis is een verhaal over onszelf.

Het programma

Het schoolreisje begint altijd eerst bij Madame Tussauds. Een bezoek bij Madame Tussauds duurt ongeveer 70 minuten en bij Artis mogen de leerlingen zo lang blijven als ze willen.

Attractie Prijs begeleider Prijs leerling
Madame Tussauds € 8,50 € 8,50
Madame Tussauds + Natura Artis Magistra € 16,50 € 16,50

Voorwaarden

  • Genoemde prijzen zijn alleen geldig voor schoolgroepen vanaf 10 personen en met een vooraf gemaakte reservering
  • 1 begeleider per 10 leerlingen vereist
  • Aantallen kunnen tot 3 dagen voor het bezoek aan de attracties aangepast worden.

Reserveren:

Vul hier het boekingsformulier in:

E-mail

Of stuur een e-mail naar

Telefonisch

Of bel naar: 020-5221010

Dus op naar Madame Tussauds en Artis!