Travel Trade bij Madame Tussauds Amsterdam

Travel Trade


Madame Tussauds biedt uw klanten een unieke belevenis in hartje Amsterdam. Om uw groep een onvergetelijke dag te bezorgen, biedt Madame Tussauds verschillende mogelijkheden.

Laat uw groep voetballen met Ronaldinho, poseren naast Lady Gaga, knuffelen met Robert Pattinson of in bed liggen bij Robbie Williams. Wat dacht u van een exclusief diner tussen de sterren met uitzicht op de Dam? Madame Tussauds Amsterdam heeft speciale trade prijzen voor onder andere evenementenbureaus, touroperators en busmaatschappijen.

Combinatietickets

The Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van een museum, een theater en een attractiepark. Waargebeurde feiten uit de Amsterdamse geschiedenis vormen het uitgangspunt voor de attractie. Acteurs brengen de griezelige geschiedenis tot leven en deze belevenis wordt extra spannend door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegellabyrint. Leven in angst voor de Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie, het duistere geheim van Rembrandt en de donkere straten van Amsterdam wordt weer werkelijkheid. The Amsterdam Dungeon is meer dan alleen een museum, het is een belevenis! 300 meter bij Madame Tussauds vandaan is deze griezelige belevenis te vinden.

Biedt uw klant een sightseeing per boot aan in combinatie met Madame Tussauds. Ook voor deze combinatie geldt het speciale trade tarief.

Voor meer informatie en speciale trade prijzen, neem contact op met:

Saskia van Burk
Tel: +31 20 5230 627
Aanmelden

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen te ontvangen van Madame Tussauds.


Date of birth:
   
Country