Nieuw; social media-influencer workshop na openingstijd.

Altijd al social influencer willen worden? Dit is je kans! Amsterdam’s állerbeste plek om celebs te spotten, Madame Tussauds, lanceert een gloednieuw Lates-programma. De attractie opent deze zomer na sluit de deuren voor workshop, party’s en back stage rondleidingen. En het leuke nieuws is: JIJ bent uitgenodigd - dus maak je klaar voor het sterrendom!
De eerste ‘’ CELEBRITY INFLUENCER WORKSHOP’’ staat gepland voor 19 september tussen de sterren in Madame Tussauds Amsterdam. Je leert alles over hoe het is om een social media influencer te zijn, bijvoorbeeld hoe je meer volgers te krijgt en hoe je hashtags het beste kunt gebruiken. Dit in samenwerking met het wereldwijde bekende influencer bureau IMA.

De workshop vindt plaats op donderdag 19 september. We ontvangen je om 20.00 uur met een drankje. Je kunt dan op je gemak door de attractie lopen totdat het om 20.30 uur begint. Het eindigt rond 21.45 uur waarna we je natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan. Naast een berg met kennis staat er ook een goedgevulde goodiebag voor je klaar. Tickets voor dit speciale event kosten €30,00 per persoon en er kunnen maximaal 50 personen deelnemen.

Boek dus snel want VOL=VOL.