City Tour

Wil je je schoolbezoek aan Madame Tussauds combineren met een leuke stadswandeling? Dat kan! In samenwerking met Special Tours bieden we 2 stadswandelingen met gids aan die perfect aansluiten bij je bezoek aan Madame Tussauds:


Rembrandt Tour Amsterdam (2 uur)
Rembrandt ook in het echt zien? Dat kan natuurlijk in Madame Tussauds! Maak het bezoek compleet met een echte Rembrandt Tour, misschien wel één van de bekendste schilders ter wereld! Geboren in Leiden, verhuisde hij in 1631 naar Amsterdam waar hij al snel roem en aanzien verwierf en tot zijn dood woonde.

Tijdens deze wandelingen bieden wij jullie de mogelijkheid om in zijn voetsporen te treden. Onze gidsen staan voor je klaar om de ultieme Rembrandt tour te verzorgen voor jullie gezelschap. Je bezoekt onder andere het oude centrum van Amsterdam, het Waterlooplein en de Lastagebuurt.

Anne Frank Wandeling (2 uur)
Maak met ons een wandeling door Amsterdam met gids die je vertelt over Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog door de ogen van Anne Frank. Je wandelt van de Jodenbuurt langs het Achterhuis (exclusief bezoek aan het Anne Frank Museum). 

Ervaar het gevoel van deze donkere dagen in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog, leer hoe het leven was tijdens de bezetting en begrijp hoe Anne Frank een symbool van de wreedheid van onderdrukking werd aan de hand van haar wereldberoemde dagboek. 

Een unieke twee uur durende tour die u een inkijkje geeft in het leven van Amsterdam tijdens de oorlog.

Boek dit schoolreisje eenvoudig via het boekingsformulier!

Terug

 

Madame Tussauds is aangesloten bij MediaWijzer.net