Amsterdam
Menu
Koop tickets

Schoolreisje

Let op: in het weekend van 17 en 18 maart organiseren wij een lerarenweekend, dan mag elke docent uit het basis- en voortgezet onderwijs samen met iemand anders gratis onze attractie(s) bezoeken. Geïnteresseerd? Vul dan het boekingsformulier in en meld je aan!

Stap met je klas in de verpletterende interactieve wereld van Madame Tussauds. Waar anders hebben jouw leerlingen de mogelijkheid om spectaculaire en leerzame ontmoetingen te hebben met historische figuren, filmsterren, superhelden, topartiesten en kunstenaars?

Geschiedenisles is nog nooit zo leuk en levendig geweest. Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons Koninklijk Huis en 's werelds bekendste kunstenaars. Kijken jouw leerlingen ook altijd naar YouTube? In Madame Tussauds maken ze hun eigen vlog met Enzo Knol. Zijn er muziektalenten in de klas? Dan kunnen ze aan Adele hun zangkunsten laten horen in onze Karaokehoek. Vergeet vooral ook niet onze geweldige nieuwe DJ-ruimte te bezoeken. In de DJ-ruimte kunnen de leerlingen kennis maken met wereldberoemde DJ’s als Afrojack, Armin van Buuren en Hardwell en kunnen ze ervaren hoe het voelt om naast hen op het podium te staan voor een uitzinnig publiek.

"Making-of" programma
Speciaal voor scholen hebben we het "making-of" programma, waarin er door Marie Tussauds “herself” verteld wordt hoe ze begonnen is met het maken van wassenbeelden. Ze legt van A tot Z uit hoe de wassenbeelden gemaakt worden en welke technieken hierbij gebruikt worden. Wil je hier meer over weten neem dan contact met onze reserveringsafdeling 020-5221010. De kosten zijn € 10,50 per persoon. Hier zit de entree en het "making-of" programma bij inbegrepen. Het "making-of" programma vindt altijd voor openingstijd plaats.

Zijn jouw leerlingen klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam?

Boek dan nu een schoolreisje tussen de sterren. Heb je na je bezoek aan Madame Tussauds nog niet genoeg plezier gehad? Bekijk dan onze combinatietickets om je bezoek aan Amsterdam nog onvergetelijker te maken. 

Reserveren

Het reserveren van het leukste schoolreisje van Amsterdam kan op de volgende manieren: 

Prijzen


Noot: er kan ook betaald worden met de Cultuurkaart!


Lespakketten
Madame Tussauds biedt ook lesprogramma's aan. Deze zijn leuk om te gebruiken voor, tijdens en na het schoolreisje! De programma's zijn geschikt voor de onder-en bovenbouw van de basisschool. Klik hier om de lespakketten te downloaden.

Bereikbaarheid
Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Je kan ons ook gemakkelijk bereiken met de bus, tram en auto. Voor een compleet overzicht kan je kijken op onze bereikbaarheidspagina.