Skip to main content

Covid 19 Informatie

Covid-19 – Informatie voor bezoekers:

Coronamaatregelen
Zoals bij veel bedrijven, houden we de situatie met betrekking tot de uitbraak van Covid-19 coronavirus actief in de gaten en hebben we regelmatig contact met de gezondheidsautoriteiten. Het advies van de gezondheidsautoriteiten is niet gewijzigd, dus ons bedrijf functioneert als normaal en de standaard algemene voorwaarden voor boekingen blijven van toepassing.

De veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers is onze prioriteit en we zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om hun welzijn te garanderen. Als zodanig, en in overeenstemming met algemene richtlijnen voor de volksgezondheid, hebben we verbeterde schoonmaakregimes geïmplementeerd in Madame Tussauds Amsterdam en de beschikbaarheid van handdesinfectieproducten verhoogd. We vragen alle gasten om goede hygiënepraktijken in acht te nemen tijdens hun verblijf bij ons.

Als u van plan bent Madame Tussauds Amsterdam te bezoeken vanuit een gebied dat rechtstreeks door het coronavirus is getroffen EN als u symptomen vertoont die vergelijkbaar zijn met die van het virus (bijvoorbeeld: koorts, hoest, kortademigheid), vragen wij u beleefd ons niet te bezoeken en in plaats daarvan onmiddellijk contact op te nemen met uw plaatselijke gezondheidsinstantie of arts voor verder advies en instructie.

Testen Voor Toegang
Madame Tussauds Amsterdam valt buiten de maatregelen van Testen Voor Toegang. Omdat Madame Tussauds een doorstroomlocatie is, heb je geen coronatoegangsbewijs nodig om een bezoek te brengen aan de attractie. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.