Skip to main content

Spetterende schoolbezoeken

Stap met je klas in de verpletterende interactieve wereld van Madame Tussauds! Geschiedenisles is nog nooit zo leuk en levendig geweest. Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons Koninklijk Huis en 's werelds bekendste kunstenaars. Kijken jouw leerlingen ook altijd naar YouTube? In Madame Tussauds maken ze hun eigen vlog met Enzo Knol. Zijn er muziektalenten in de klas? Dan kunnen ze aan Adele hun zangkunsten laten horen in onze karaokehoek!

Klaar om te shinen tussen de sterren?

Lees hieronder alle informatie met betrekking tot een bezoek aan 's werelds meest bekende wassenbeeldenattractie.

 

 

 

 

 

 

 

 


Nieuw bij Madame Tussauds is de VIP-rondleiding. Tijdens deze rondleiding worden jouw leerlingen behandeld als echte sterren. We willen graag dat jouw sterren hun collega’s beter leren kennen. Tijdens deze theatrale rondleiding stellen we de Nederlandse dj’s, de kunstenaars, de leden van het koninklijkhuis en nog vele andere invloedrijke personen aan jou en jouw leerlingen voor. Je kunt kiezen uit drie verschillende rondleidingen. In de rondleidingen worden de volgende thema’s behandeld:

VIP-rondleiding 1: Royals, filmsterren, sporters en dj’s (groep 5,6)

VIP-rondleiding 2: Fashion, popartiesten en kunst (groep 6,7,8)

VIP-rondleiding 3: Wereldleiders en presenteren voor televisie (groep 7,8 basisonderwijs en brugklas)

De duur van een VIP-rondleiding excl. Bezoek aan Madame Tussauds is gemiddeld 30 tot 40 minuten. De kosten zijn €10,50 per leerling incl. bezoek aan Madame Tussauds

LET OP: De VIP-rondleiding is momenteel niet beschikbaar.

Zijn jouw leerlingen echte sterren? Speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8 en leerlingen uit de brugklas kunnen wij op verzoek echte VIP-paspoorten klaarleggen. Met behulp van deze paspoorten leren jouw leerlingen de sterren in Madame Tussauds pas echt kennen. Kennen ze alle Nederlandse dj’s? En weten ze welke Nederlandse kunstenaar ooit zijn eigen oor afsneed? Deze en nog meer vragen komen terug in het paspoort. Uiteraard mogen de leerlingen na afloop het paspoort meenemen. Super leuk en leerzaam om nog even na te bespreken in de klas. De duur van een bezoek inclusief de paspoorten is ongeveer 1,5 uur. De kosten per leerling voor het bezoek en het paspoort is €9,50.

Ben jij nieuwsgierig naar de VIP-paspoorten? Download ze hier!

 

De antwoorden verklappen wij alvast:

  1. 9 juni 2013
  2. The Flying Dutchman
  3. Meerdere antwoorden mogelijk. Bijvoorbeeld Tiësto of Martin Garrix
  4. Een broek met wijde pijpen
  5. Donald Trump
  6. Londen in de Tussauds Studios
  7. Vincent van Gogh
  8. Iron Man

Ticket Per student Per extra docent
Madame Tussauds  €9,50 €9,50
+ Making-of programma €10,50 €10,50
+The Amsterdam Dungeon €16,50 €16,50
+Rondvaart €18,00 €18,00
+ This is Holland €16,00 €16,00
+ Johan Cruijff ArenA €16,50  €9,50


Bij Madame Tussauds Amsterdam krijgt een leraar per 15 studenten gratis entree. Boek je een combinatiedeal? Dan kan er een toeslag gelden voor leraren.


Noot: er kan ook betaald worden met de Cultuurkaart!

Maak hieronder (vrijblijvend) jouw reservering voor Madame Tussauds.

Kosten: €7,50 per elke 30 personen

Health