Skip to main content

Toegankelijkheid

Onze attractie is alleen ter voet en beperkt per rolstoel toegankelijk. Alle andere vervoersmiddelen zoals segways, scootmobiels etc zijn niet toegestaan. Klik hier voor onze actuele openingstijden

Bij Madame Tussauds zijn rolstoelgebruikers altijd welkom. In verband met strenge voorschriften van de brandweer mogen wij echter twee rolstoelgebruikers tegelijkertijd toelaten. Door deze brandweervoorschriften staat jouw veiligheid garant. Neem daarom altijd even contact met ons op zodat wij van jouw komst weten. In verband met de rolstoellift moet jouw rolstoel aan de volgende afmetingen voldoen: maximale lengte (exclusief afneembare voetsteun) 120 centimeter, maximale breedte 90 centimeter en het gewicht inclusief persoon maximaal 250 kilo.

Kunnen begeleiders gratis Madame Tussauds bezoeken?

Als je niet zelfstandig door de attractie kan bewegen mag je een begeleider meenemen. Deze mag gratis naar binnen. Wel heeft de begeleider een (gratis) ticket en tijdslot nodig. Dit moet 48 uur van tevoren worden gereserveerd via info@madametussauds.nl.

Om van de gratis begeleider regeling gebruik te maken heb je vooraf een reservering nodig. Dit is nodig omdat onze collega’s in de attractie in veel gevallen niet kunnen beoordelen of je wel of niet in staat bent om zelfstandig door de attractie te bewegen.

Het gratis begeleider ticket is gebonden aan een gekocht entreebewijs. Je koopt dit ticket aan de kassa en ontvangt van ons een tweede ticket gratis voor de begeleider. Je betaalt dus aan de kassa (en koopt dit ticket niet online).

Gratis begeleider

Hoe werkt de aanvraag?

Mail naar info@madametussauds.nl op welke datum en welke tijd u onze attractie wilt bezoeken. U kunt één gratis begeleider ticket aanvragen voor elke bezoeker met een (on)zichtbare beperking.

Het gratis begeleider ticket is gebonden aan een gekocht entreebewijs. Je koopt dit ticket aan de kassa en ontvangt van ons een tweede ticket gratis voor de begeleider. Je betaalt dus aan de kassa (en koopt dit ticket niet online).

Om misbruik van de regeling tegen te gaan vragen wij u om een document waaruit de beperking blijkt mee te sturen met uw aanvraag. (Bijv. Autipas, gehandicaptenparkeerkaart, verklaring CIZ, OV begeleiderspas etc.) Wij bevestigen uw aanvraag welke u meeneemt naar de kassa van Madame Tussauds.

Op vertoon van deze bevestiging koop je 1 ticket aan de kassa en krijg je van ons het gratis ticket voor de begeleider.

Health