Skip to main content

NikkieTutorials

Beauty guru NikkieTutorials onthult wassenbeeld in Madame Tussauds Amsterdam

Amsterdam, 19 oktober 2021. Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft haar eigen wassenbeeld onthuld in Madame Tussauds Amsterdam. Haar beeld staat in een interactieve ‘fashion backstage’ set waarbij bezoekers Nikkie kunnen ontmoeten, een foto kunnen maken in een ‘NIKKIETUTORIALS magazine’ en zichzelf een digitale make-up look kunnen aanmeten.

 Als een van ’s werelds bekendste social influencers kon Nikkie natuurlijk niet langer ontbreken in de glamorous wereld van Madame Tussauds. Begin 2020 heeft het multitalent vol enthousiasme geposeerd voor dit beeld. Ze heeft meegedacht over de houding en gezichtsuitdrukking en zorgvuldig de kleding van het beeld samengesteld.Nikkie's eerste reactie was vol lof, verbazing en enthousiasme. “Oh my God that’s me! I am afraid of her!”  Op het YouTube kanaal NikkieTutorials zijn gisterenavond de allereerste beelden van de bijzondere ontmoeting met ‘wassen’ Nikkie voor het eerst onthuld en terug te zien.

­­­­­­­­­­Quinten Luykx, general manager;  “Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met Nikkie de Jager. Met het oog op de verbouwing van onze Fashion set waren wij op zoek naar een Nederlandse, maar ook internationale bekendheid. Door grote hoeveelheid aanvragen voor het beeld van Nikkie van onze bezoekers en haar vele talenten waren wij al snel overtuigd dat zij de meest geschikte persoon was. In onze Studio’s in Londen is er hard gewerkt om haar beeld zo sprekend mogelijk te maken. Wij zijn enorm trots op het uiteindelijke resultaat en kunnen niet wachten op de eerste reacties van onze bezoekers”.

Nikkie de Jager is niet meer weg te denken uit de beautyscene. De getalenteerde internet-ster bereikt met haar make-up video’s meer dan 15 miljoen volgers wereldwijd. Naast YouTube, Instagram en andere social media kanalen, is Nikkie ook regelmatig te zien op televisie. Zo wint ze het Renaissance seizoen van ‘Wie is de Mol?’ en heeft ze haar eigen make-up competitie voor kinderen op Zapp, genaamd ‘Make Up Cup’. Tijdens het Eurovisie Songfestival,, waar ze haar presentatie skills niet onder stoelen of banken steekt, wordt ze tot grote ster van de avond benoemd. Recentelijk bezocht Nikkie het MetGala in New York en zet zij zich als Goodwill Ambassador for the United Nations in The Netherlands. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Nikkie onlangs ook nog haar eigen beautymerk ‘Nimya’ gelanceerd.

Health