Amsterdam
Menu
Koop tickets

Bereikbaarheid

Bezoek ons hier

Dam 20
1012 NP
Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, ongeveer op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Tram

Je kunt de tram pakken naar de Dam:
Tram 1, 2, 5, 17 en 20 halte Magna Plaza/Dam.
Tram 4, 9, 16, 20, 24, 25 halte Bijenkorf/Dam.

Trein

Als je met de trein komt stap je uit bij Amsterdam Centraal. Het Centraal Station van Amsterdam ligt tien minuten lopen van Madame Tussauds vandaan. Je loopt de voorkant van het station uit over het Damrak naar de Dam. Op de Dam vind je Madame Tussauds tussen de Kalverstraat en het Rokin. 

Auto

Madame Tussauds is ook bereikbaar met de auto. In de buurt zijn verschillende parkeergelegenheden te vinden, waaronder die van de Bijenkorf. De Bijenkorf garage ligt een kleine vijf minuten lopen van Madame Tussauds vandaan. Klik hier voor een overzicht van alle parkeergarages in Amsterdam. 

Touringcar

Ook met touringcar is Madame Tussauds makkelijk te bereiken. Op nog geen vijf minuten loopafstand bij Magna Plaza is een bushalte speciaal voor touringcars. De bus mag hier alleen tijdelijk staan om passagiers in of uit te laten stappen. Daarna kan de bus het beste geparkeerd worden bij de Passenger Terminal Amsterdam aan de Piet Heinkade. Klik hier voor een compleet overzicht van alle parkeerplaatsen en in-en uitstaphaltes in het centrum van Amsterdam.


LET OP: Met ingang van Maart 2018 zal de regelgeving veranderen omtrent touringcars in de binnenstad. Klik hier voor meer informatie.