Skip to main content

Pride & Madame Tussauds Amsterdam

VEEL VAN ONZE BEROEMDHEDEN DRAGEN DE LGBTQ+ GEMEENSCHAP EEN WARM HART TOE. HIERONDER VIND JE ENKELE VAN DE KRACHTIGE UITSPRAKEN DIE ZIJ HEBBEN GEDAAN.....
Nikkie&Nikkie

Nikkie Tutorials

‘’Blijf doorgaan, blijf geloven en doe waar je je goed bij voelt. En als je je goed voelt, en op het punt komt dat niemand je dat meer kan afnemen, dan is dat gevoel het beste gevoel.’’

"Ik ben hier om openlijk te delen dat ik transgender ben. En met deze boodschap wil ik kleine Nikkies over de hele wereld inspireren die zich onzeker voelen, die zich niet op hun plaats voelen, die zich onbegrepen voelen. Deze wereld heeft ons nodig. We moeten elkaar accepteren. We moeten elkaar respecteren. Maar bovenal moeten we elkaar horen en begrijpen."

4541

Freddy Mercury

"Ik ben niet bang om me uit te spreken en dingen te zeggen die ik wil doen. Of de dingen te doen die ik wil doen. Dus ik denk dat uiteindelijk naturel zijn, en echt zijn, is wat wint .”

MGL9851

Gerard Joling

''Mensen moeten beseffen dat homoseksualiteit helaas nog lang niet overal geaccepteerd wordt.''

''Ik vind gewoon dat iedereen zijn eigen leven moet kunnen leiden.''

-

Lady Gaga

“Ik geloof in een passie voor inclusiviteit. Ik geloof in de spirit van gelijkheid, en de spirit van dit land als een van liefde, mededogen en vriendelijkheid.”

“Deze gemeenschap heeft gevochten en voert nog steeds een oorlog van acceptatie, een oorlog van tolerantie en de meest meedogenloze moed. Jij bent de definitie van moed, weet je dat?”

“Wat is je voornaamwoord? ….Je verdient het om aangesproken te worden waarop jij je op je gemak, gerespecteerd en geliefd voelt. “

DSC8272 Jean Paul Gautier 2015

Jean Paul Gaultier

''Pide is het beste dat je ooit zult dragen.''
"Het is mooi om te zijn wat je bent."
"Wat is mannelijk en wat is vrouwelijk eigenlijk?"

DSC4425 Madonna MTHK 2009

Madonna

''Ik ben omdat wij zijn. We bloeden allemaal dezelfde kleur. We willen allemaal liefhebben en geliefd worden.’’

"Eigenlijk zou ik geen carrière hebben als de homogemeenschap er niet was."

“Waarom heb ik altijd gevochten voor verandering? Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Het is alsof je probeert het belang van lezen of de noodzaak om lief te hebben uit te leggen. Toen ik opgroeide, voelde ik me altijd een buitenstaander, alsof ik er niet bij hoorde. Het was niet omdat ik me niet onder mijn oksels scheerde, ik paste er gewoon niet in, oké. De eerste homoseksuele man die ik ooit heb ontmoet, heette Christopher Flynn. Hij was mijn balletleraar op de middelbare school en hij was de eerste persoon die in mij geloofde, waardoor ik me speciaal voelde als danser, als artiest en als mens. Ik weet dat dit triviaal en oppervlakkig klinkt, maar hij was de eerste man die me vertelde dat ik mooi was."

MTA Ariana

Ariana Grande

"Aan mijn gay fans, ik hou zo veel van je. En aan mijn fans die nog niet uit de kast zijn, aan mijn babes die er verlegen over zijn: ik hou van je, en je hoeft je niet te haasten. Je kunt er de tijd voor nemen”

Health