Groepsuitje

Vier met jouw groep feest tussen de sterren, maak een vlog met Enzo Knol of drink een lekker kopje koffie met George Clooney. Het kan allemaal in Madame Tussauds. Of je nou een vrijgezellenfeest, een familieuitje of een personeelsfeestje wilt organiseren, dat maakt niet uit. In Madame Tussauds staan jullie altijd in het middelpunt!  

Wil jij met jouw groep shinen tussen de sterren? Groepsprijzen bij Madame Tussauds zijn geldig voor groepen vanaf 10 personen. Groepen dienen minimaal 24 uur van te voren aangemeld te zijn. Zoek je nog een andere activiteit om van jullie dagje Amsterdam echt een feest te maken? Boek dan een combinatieticket met een rondvaart en/of met een bezoek aan The Amsterdam Dungeon. Jouw groep bezoekt eerst Madame Tussauds en maakt daarna een rondvaart door de grachten van Amsterdam en/of brengt een bezoek aan de meest griezelige en tegelijkertijd grappigste attractie van Nederland; The Amsterdam Dungeon.  

 

Let op: de boeking dient minimaal 24 uur van te voren gemaakt te worden. In het weekend verwerken wij geen boekingen. Wij maken boekingen vanaf 10 personen. Boekingen kunnen tot 48 uur van te voren gewijzigd worden. Hierna kunnen we geen wijzigingen meer verwerken

Indien je online een boeking maakt of het boekingsformulier invult, zullen wij je achteraf benaderen met de beschikbare tijden. Houdt hier dus rekening mee met het maken van de boeking; eventuele tijden zouden al geboekt kunnen zijn!

 

Reserveren 

Het reserveren van het leukste groepsuitje van Amsterdam kan op de volgende manieren:   

Prijzen

Bereikbaarheid
Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in het hartje Amsterdam, op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Je kans ons gemakkelijk bereiken met de bus, tram en auto. Voor een compleet overzicht kan je kijken op onze bereikbaarheidspagina.