Menu
Koop tickets

Onderwijs

Stap met je klas in de verpletterende interactieve wereld van Madame Tussauds. Waar anders hebben jouw leerlingen de mogelijkheid om spectaculaire en leerzame ontmoetingen te hebben met historische figuren, filmsterren, superhelden, topartiesten en kunstenaars?

Geschiedenisles is nog nooit zo leuk en levendig geweest. Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons Koninklijk Huis en 's werelds bekendste kunstenaars. Kijken jouw leerlingen ook altijd naar YouTube? In Madame Tussauds maken ze hun eigen vlog met Enzo Knol. Zijn er muziektalenten in de klas? Dan kunnen ze aan Adele hun zangkunsten laten horen in onze Karaokehoek. Vergeet vooral ook niet onze geweldige nieuwe DJ-ruimte te bezoeken. In de DJ-ruimte kunnen de leerlingen kennis maken met wereldberoemde DJ’s als Afrojack, Armin van Buuren en Hardwell en kunnen ze ervaren hoe het voelt om naast hen op het podium te staan voor een uitzinnig publiek.

"Making-of" programma
Speciaal voor scholen hebben we het "making-of" programma, waarin er door Marie Tussauds “herself” verteld wordt hoe ze begonnen is met het maken van wassenbeelden. Ze legt van A tot Z uit hoe de wassenbeelden gemaakt worden en welke technieken hierbij gebruikt worden. Wil je hier meer over weten neem dan contact met onze reserveringsafdeling 020-5221010. De kosten zijn € 10,50 per persoon. Hier zit de entree en het "making-of" programma bij inbegrepen. Het "making-of" programma vindt altijd voor openingstijd plaats (9:30 uur, buiten de vakanties).

Let op: de boeking dient minimaal 24 uur van te voren gemaakt te worden, voor minimaal 10 personen. In het weekend verwerken wij geen boekingen.

Indien je online een boeking maakt of het boekingsformulier invult, zullen wij je achteraf benaderen met de beschikbare tijden. Houdt hier dus rekening mee met het maken van de boeking; eventuele tijden zouden al geboekt kunnen zijn!

Combinaties

Wil je tijdens je schoolreisje buiten Madame Tussauds ook nog een andere attractie bezoeken? Dat is mogelijk; in samenwerking met enkele andere attracties bieden we namelijk combinatietickets aan, waarmee je tijdens je schoolreisje meerdere attracties kunt bezoeken. Je kunt je bezoek aan Madame Tussauds combineren met de volgende attracties (klik voor meer informatie):

Reserveren

Het reserveren van het leukste schoolreisje van Amsterdam kan op de volgende manieren: 

Prijzen


Noot: er kan ook betaald worden met de Cultuurkaart!


Bereikbaarheid
Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Je kan ons ook gemakkelijk bereiken met de bus, tram en auto. Voor een compleet overzicht kan je kijken op onze bereikbaarheidspagina.