Amsterdam
Menu
Koop tickets

Boek nu het leukste schoolreisje in Amsterdam!

Schoolreisje

Stap met je klas in de verpletterende interactieve wereld van Madame Tussauds. Waar anders hebben je leerlingen de mogelijkheid om spectaculaire en leerzame ontmoetingen te hebben met historische figuren, filmsterren,  superhelden, topartiesten en kunstenaars.

Geschiedenis les is nog nooit zo leuk en levendig geweest. Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons Koninklijke Huis. Zijn er leerlingen geïnteresseerd in politiek? Dan kunnen ze samen met Angela Merkel een krachtige persconferentie geven. Zijn er muziektalenten in de klas? Dan kunnen ze hun zangkunsten laten horen in onze Karaoke hoek. Vergeet vooral ook niet onze geweldige nieuwe DJ ruimte te bezoeken;  maak kennis met wereldberoemde DJ’s als Afrojack, Armin van Buuren, Tiësto en Hardwell in 3D, en ervaar hoe het voelt om naast hen op het podium te staan voor een uitzinnig publiek.

Ben je klaar voor Amsterdam’s meest leuke en interactieve attractie?

Boek  dan nu het leukste schoolreisje van Nederland! Er kan ook betaald worden met de Cultuurkaart!

Reserveren

Prijzen

Boek nu je school tickets voor Madame Tussauds Amsterdam online.  

Reserveren

 

Making off programma

Speciaal voor scholen hebben we het "het making-off" programma, waarin er door Marie Tussauds “herself” verteld wordt  hoe ze begonnen is met het maken van wassenbeelden te maken, van A tot Z uitlegt hoe de wassenbeelden gemaakt worden en welke technieken hierbij gebruikt worden. Wil je hier meer over weten neem dan contact met onze reserveringsafdeling 020-5221010. De kosten zijn € 10,50 per persoon. Hier zit de entree en het making off programma bij inbegrepen.

                                                                                                     

 

Lespakketten

Madame Tussauds biedt lesprogramma's. Leuk om te gebruiken voor, tijdens en na het schoolreisje! De programma's zijn geschikt voor de onder-en bovenbouw van de basisschool. Klik hier om de lespakketten te downloaden.